Lonja svladala Gaj na početku pripremnog razdoblja

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

LONJA – GAJ 6 : 0

VRBOVEC, Gradski stadion. Igralište s umjetnom travom. Gledatelja 70.

Sudac: Bojan Čerkez (Vrbovec).

STRIJELCI: 1:0 Puhin (38), 2:0 Babić (52), 3:0 Puhin (57), 4:0 Puhin (60), 5: 0 Kuninec (71), 6:0 Šurmin (73).

LONJA: Bagarić, Solarić, Severec, Pavlić, Ivoš, Ćosić, Forgač, Kolar, Puhin, Babić, Gregoran. Još su igrali: Topalović, Šurmin, Kuninec, Lončar.

Trener: Igor Maksimović.

GAJ: Kosovec, Badenić, E. Pajur, M. Pajur, Hren, Jembri, J. Gomerčić, Benko, Herceg, M. Gomerčić, P. Pajur. Još su igrali: Kuten, Medverec, Jaković.

Trener: Hrvoje Medverec.

Županijski prvoligaši Lonja i Gaj su započeli s pripremnim razdobljem odigravanjem prijateljske utakmice po lijepom i sunčanom vremenu. U prvom poluvremenu Lonja je imala blagi pritisak dok je Gaj igrao disciplinirano i vrlo se dobro i angažirano branio. I dok je Lonja igrala napadački nogomet Gaj je više bio usmjeren na obrambene zadaće koji je svoje prilike tražio preko brzih kontranapada. Lonjičani su slomili otpor Gaja u 38. minuti, a strijelac je bio Puhin.

U nastavku je do izražaja došla kvalitetnija momčad Lonje koja je dominirala terenom, stvarala prilike i na kraju zasluženo pobijedila Gaj rezultatom 6:0. Posebno efektni zgoditak je postigao nakon lijepe akcije Kuninec u 71. minuti. Kolektivna pobjeda raspoložene Lonje kod koje su se igrom istaknuli trostruki strijelac Puhin te Babić, Ćosić i Kuninec. Nema nikakve dvojbe da su iskusni Mario Ćosić i mladi napadač Matija Puhin itekako velika pojačanja za Lonju koji su stigli u zimskom prijelaznom roku u borbi za naslov u 1. ŽNL Istok 2023./24.

 

 

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime