Lonja ostvarila pobjedu u Pešćenici 6 : 1

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

PEŠĆENICA – LONJA 1 : 6

 PEŠĆENICA. Igralište NK Pešćenice. Gledatelja 60.

Sudac: Tihomir Čunčić (Kuče).

STRIJELCI: 0:1 Darojković (24), 0:2 Šurmin (30), 0:3 Severec (35), 0:4 Marković (55), 0:5

Da. Solarić (66), 0:6 Marković (71), 1:2 Deanović (82).

PEŠĆENICA: Dolački, Salaj, Kovačević, D. Ivančić, Šafranić, Ivano Balinčić, Hajduk,M. Ivančić, Košir, Koprivnjak, Deanović, još su igrali: Ivica Balinčić, Kalfić, Sučić,Šćukanec, Bogović.

TRENER: Željko Cvetnić.

LONJA: Bagarić, Ivoš, Blažević, Da. Solarić, Pavić, Barišić, Šurmin, Darojković,Severec, Marković, Gruden, još su igrali: Simonović, Kos, Burec, Do. Solarić.

TRENER: Igor Maksimović.

Prva utakmica uopće koja je odigrana između Pešćenice i Lonje protekla je u dominaciji gostiju iz Lonjice. Gosti suslomili otpor domaćina u 24. minuti zgoditkom Darojkovića. Potom su se još u strijelceupisali Šurmin i Severec pa je prvo poluvrijeme završilo vodstvom Lonje 3:0.

I u nastavku su nogometaši Lonje diktirali ritam utakmice i boljom igrom postigli još tripogotka. Marković je dva puta zatresao domaću mrežu, a Danijel Solarić je jednom svladaovratara Dolačkog. Počasni zgoditak za Pešćenicu postigao je u samoj završnici utakmiceDeanović u 82. minuti pa je utakmica završila uvjerljivom i zasluženom pobjedom Lonje 6:1.

Iako su obje momčadi nastupile bez nekolicine igrača, utakmica je bila zanimljiva i odigranau granicama korektnosti. Novopridošli igrači Darojković, Marković i Šurmin su u redovimaLonje odigrali dopadljivo i potvrdili kvalitetu. Ukupan dojam bez obzira puno izostanakaigrača koji su još uvijek na godišnjem odmoru, Lonja itekako ima respektabilnu i kvalitetnu momčad.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime