Lonja osam puta pogađala mrežu Ostrne

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

LONJA – OSTRNA 8 : 0

VRBOVEC, Gradski stadion – igralište s umjetnom travom. Gledatelja 30.

Sudac: Habeić (Brckovljani).

STRIJELCI: 1:0 Kobaš (6), 2:0 Barišić (14), 3:0 Kobaš (28), 4:0 Barišić (38), 5:0 Barišić (59), 6:0 Dokuš (65), 7:0 Solarić (77), 8:0 Hren (86).

LONJA: F. Mandić, Pavić, Gruden, Delija, Blažević, Hren, Fotović, Barišić, Ronjak, Kobaš, Solarić. Još su igrali: Jerković, B. Atlija, Bendra, Dokuš, T. Vešligaj.

Trener: Ivan Spajić.

OSTRNA: S. Mandić, Darojković, N. Vešligaj, Tokić, Radovac, Nestić, Kojundžija, Jambrek, Šego, Čižmek, Galović. Još su igrali: I. Atlija, Jenić, Jaković.

Trener: Mario Habeić.

Lonja je odigrala kvalitetnu utakmicu u kojoj su domaći napadači osam puta pogađali mrežu oslabljenog sastava Ostrne. Od samog početka Lonjičani su zavladali terenom angažiranom i kombinatornom igrom i već u 6. minuti stigli do vodstva pogotkom Kobaša. U prvom poluvremenu preko raspoloženih Barišića i Kobaša Lonja je imala vodstvo 4:0. Posebno je bio lijep četvrti pogodak Lonje u 38. minuti. Solarić je izveo korner s desne strane, a najviše se u zrak vinuo Delija, za koplje od svih ostalih, koji je s 8 m glavom snažno pogodio prečku, a odbijenu loptu je glavom Barišić sproveo u mrežu gostiju.

U nastavku Lonja je nastavila napadačkom igrom pa su se u strijelce upisali još Barišić, Dokuš, Solarić i Hren, a igrači su imali još nekoliko izglednih prilika koje nisu iskoristili. Doduše i igrači Ostrne su imali svojih par prilika koje je sigurno obranio vratar Franjo Mandić.

Tijekom cijele utakmice rastrčani i razigrani nogometaši Lonje su dirigirali ritam i tempo igre protiv koje anemični igrači Ostrne nisu imali jednostavno rješenje. Kod Lonje istakao se trostruki strijelac Andrija Barišić, ali i svi drugi igrači su odigrali vrlo dobru utakmicu i napunili se samopouzdanjem u nastavku pripremnog ciklusa.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime