Lonja minimalno svladala Ostrnu 1:0

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

LONJA – OSTRNA1 : 0

Vrbovec, Gradski stadion – igralište s umjetnom travom. Gledatelja nema.

Sudac: Hrvoje Radoš (Dugo Selo).

Strijelac: 1:0 Forgač (33).

LONJA: Mandić, Kobaš, Hren, Oroz, Delija, Salopek, Forgač, Baček, Barišić, Pušić, Solarić. Još su igrali: Dokuš, Simonović, Pavić, Jagatić, Horvatinović, Severec i Gruden.

Trener: Filip Oroz.

OSTRNA: Dominković, Bumbar, Kolundžija, Cik, Plevnik, Habeić, Nestić, Žarko, Tokić, Jambrek, Rašković. Još su igrali: Čizmek, Stublić, Mamut, Darojković, Mandić i Puretić.

Trener: MarioHabeić.

Stari rivali Lonja i Ostrna odigrali su po izuzetno hladnom vremenu bez kalkulacija izjednačenu i otvorenu utakmicu. Stvoreno je puno prilika na obje strane, ali se napadači nisu proslavili, odnosno vratari Mandić i Dominković su bili na visini zadatka.

Jedini zgoditak na utakmici pao je u 23. minuti nakon nesporazuma gostujućih stopera i vratara. Daleko ispucana lopta na koju su zajedno krenuli stoper i vratar gostiju, završila je kod Krešimira Forgača koji je pogodio prazan gol. U tom razdoblju utakmice Lonja je dominirala i propustila još par odličnih prigoda. Forgač je u 29. minuti pogodio vratnicu. Gosti se bude u zadnjih 15 minuta prvog poluvremena i stvaraju nekoliko lijepih prigoda, ali je Mandić ostao nesavladan jer je obranio dva opasna udaraca Nestića.

 

U drugom poluvremenu Lonja nastavlja s dobrom igrom, ali napadači ne koriste izgledne šanse. U najboljoj prilici našao se Pavić u 71. minuti kada je sam krenuo prema vrataru Dominkoviću koji je izvanrednom obranom spriječio zgoditak. U samoj završnici utakmice Lonja je kontrolirala igru i nije dopustila gostima da izjednače rezultat.

 

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime