Lonja kaznila promašaje Vrbovca i zabilježila pobjedu 2 : 0

0
Komunalac add

VETERANSKA PRIPREMNA UTAKMICA

 LONJA – VRBOVEC 2 : 0 

LONJICA Igralište NK Lonje. Gledatelja 30.

Sudac: Zdenko Brezarić (Vrbovec).

STRIJELCI: 1:0Maksimović (63), 2:0Delić (68).

LONJA: Boršić, Reškovac, Topalović, Palinkaš, I. Kralj, Mihek, Pavlović, Mikovčić, Delić, J. Kralj, Vrcić. Još su igrali: Maksimović, Solarić, I. Pavić, Ban.

Trener:Marijan Čokor.

VRBOVEC: Potočić, Forgač, Šalamun, Grežina, Spajić, Z. Pavić, Mudrić, Pajsar, Badenić, Arifović, Treščec.

Trener: Darko Potočić.

Na pripremnoj utakmici između veterana Lonje i Vrbovca potvrdilo se po tko zna koji puta staro pravilo: „Momčad koji promaši svoje 100 % prilikeobvezno na kraju gubi utakmicu“. Uprava su ti uradili vrbovečki veterani koji su zapucali svoje zicere u prvom poluvremenu. No, krenimo redom kako se to zbivalo. Vrbovec se od samog početka nametnuo kao momčad koja ima inicijativu i kombinatornu igru dok su domaći veterani bili u inferiornom položaju. U 12. minuti Badenić je pobjegao svojim čuvarima i potom s 10 m promašio domaća vrata. Treščec je u 18. minuti probio po desnom boku i vratio povratnu loptu koju je Badenić s 5 m pucao u vratara Boršića. Centaršut Arifovića s lijeve strane u 27. minuti, neometan je zahvatioTreščec, koji je s 5 m promašio domaći gol. S druge strane domaći veterani nisu ni jednom ozbiljno zaprijetili prema vrataru Potočiću.

U drugom poluvremenu Lonja je zaigrala puno bolje i agilnije jer su imali nekoliko zamjena.Međutim, vrbovečki veterani su i dalje imali inicijativu, koji su polako ostajali bez snage jer nisu imali zamjena na svojoj klupi. Unatoč tome Vrbovec je izveo lijepu akciju u 54. minuti koju je završilo udarcem Pajsar s 12 m, ali je lopta završila u bloku. Nakon kardinalne i početničke greške Spajića u 63. minuti koji se upustio u dribling i izgubio loptu, Maksimović je efektno postigao zgoditak s 14 m za vodstvo Lonje. U 68. minuti Delić se izborio za šansu i s 14 m preciznim udarcem pogodio u desni donji kut za povećanje rezultata. Do kraja utakmice vodila se ravnopravna igra, ali se više nisu tresle mreže pa je pobjeda pripala Lonji 2:0 koja je iskoristila svoje dvije stopostotne prilike.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime