Lonja i Milka Trnina odigrali neodlučeno 1:1

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 20. KOLO 1. ŽNL ISTOK

LONJA – MILKA TRNINA1 : 1

LONJICA. Igralište NK Lonje.Gledatelja 70.

Sudac: Dino Abazović 7. Pomoćnici:Marko Matić i Danijel Antolović (svi iz Velike Gorice).

Delegat: Dario Baričević (Haganj).

STRIJELCI: 1:1 I. Tandara (10), 1:1 Stuparić (16).

LONJA: Bagarić 7, Granić 7, Beljan 6,5,(od 70. Simonović -), Blažević 7, (od 88. Vešligaj -), Hren 7, (od 71. Delija -), I. Tandara 6,5, (od 61. Velagić 6,5), Ivoš 6,5, Severec 6,5,J. Tandara 6,5, (od 78. Gruden -), Forgač 7,(od 89. Pavić -), Solarić 7.

TRENER: Igor Maksimović 6,5.

MILKA TRNINA: Moguljak 7, Ivanković 6,5, Milković 6,5, Mihaljević 7, Vejin-, (od 5. Karadža 6,5), Petković 6,5, Kunović 6,5, Jurić 7, Fešta 6, Kovačević 6,5, Stuparić 7.

TRENER: Dubravko Horvat 6,5.

IGRAČ UTAKMICE: Nikola Miholjević.

U derbiju između Lonje i Milke Trnine domaćin je uložio puno želje za pobjedom u kojem su se oslabljeni gosti predstavili kao kvalitetna i solidna momčad. Od početka utakmice Lonja je preuzela igru i povela u 10. minuti. Ivan Tandara je snažno tukao s 25 m i neobranjivo uz pomoć vjetra pogodio u desni gornji kut nemoćnog Moguljaka. U 12 minuti Forgač je probio po desnoj strani i vratio loptu do Ivana Tandare čiji je udarac s 10-tak m obranio Moguljak. Gosti su izjednačili u 16. minuti jer je Stuparić postigao uz pomoć vjetra prekrasan zgoditak s 40 m u desni gornji kut nemoćnog Bagarića. Ivoš je snažno pucao loptu u 45. minuti koja je prošla kroz ruke Moguljaka i pogodila prečku. Prvo poluvrijeme je uglavnom proteklo između dva kaznena prostora u kojem su gosti bili orijentirani na defanzivnu igru.

U drugom poluvremenu Lonja je zaigrala još agresivnije i u 55. minuti stvorila 100% priliku. Granić je nakon proboja po lijevoj strani dodao loptu Severcu koji s 10 m neometan tuče visoko iznad gostujućih vrata. Domaći kapetan Danijel Solarić je u 58. minuti dodao loptu Josipu Tandari čiji je udarac s 16 m završio pored desne vratnice. Udarac Ivoša u 61. minuti s 20 m sigurno je obranio Moguljak. Najbolja domaća šansa zbila se u 73. minuti. Josip Tandara je ubacio loptu do Simonovića koji je tukao s 5 m i promašio gostujuća vrata. Domaće promašaje gosti su mogli kazniti u 89. minuti. Jurić je dodao loptu Fešti koji je pucao s 5 m, Bagarić u padu obranio udarac, nakon čega se lopta odbila ponovo do Fešte koji je 4 m prebacio loptu iznad domaće prečke. Na kraju je utakmica završila i najrealnijim rezultatom 1:1 pri čemu Lonja može više žaliti za oba boda jer nije iskoristila svoje šanse, dok su gosti imali najveću prigodu za pobjedom koji nisu realizirali.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime