Lonja do minimalne pobjede u finišu utakmice protiv Ostrne

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

LONJA – OSTRNA 1 : 0

VRBOVEC, Gradski stadion. Igralište s umjetnom travom. Gledatelja 50.

Sudac: Blaž Crnoja (Vrbovec).

STRIJELAC: 1:0 Gruden (82).

LONJA: Bagarić, Pavlić, Severec, Hren, Ivoš, I. Tandara, J. Tandara, Forgač, Barišić, Beljan, Simonović, (još su igrali: Pavić, Vešligaj, Jaković, Rimac, Dokuš, Burec, Gruden, Plantak, Blažević, Delija).

Trener: Igor Maksimović.

OSTRNA: F. Mandić, Kojundžija, Atlija, Lacković, Cik, Tokić, Darojković, Radovac, Jenić, Jambrek, S. Mandić, (još su igrali: Stublić, Čivić, Jurakić).

Trener: Mario Habeić.

Iako je Lonja bila bolja momčad koja je diktirala ritam utakmice, stvorila par šansi za pogotke, do vodstva je stigla tek u samoj završnici u 82. minuti. Pobjedonosni zgoditak postigao je Gruden za zasluženi trijumf Lonjičana. U prijašnje dvije pripremne utakmice Lonja je na gostovanju pobijedila momčad Tomislava Radnika iz Svetog Ivana Žabna 4:1, a u Žerjavincu protiv domaćeg Prigorja odigrala 1:1.

Kratku izjavu nakon utakmice dao je trener Lonje Igor Maksimović Maks. – Lonja je dominirala od 1. minute. Posjed je svakako bio na našoj strani dok je Ostrna bazirala svoje šanse kroz kontranapade. U smiraj utakmice na ubačaj Dokuša gol je zabio Gruden. Veseli angažirana mladost i kvalitetna brojnost igrača Lonje koja je bila vidljiva na utakmici. Ostrna se prikazala kao protivnik koji ne zaslužuje poziciju na začelju tablice u 1. ŽNL Istok na kojem se trenutno nalazi uoči proljetnog dijela – rekao je Maksimović.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime