Ljetna praksa mladih strojara bit će na korist svim sadašnjim i budućim učenicima škole

0
Komunalac add

Četvorica učenika 1. razreda strojarskih zanimanja SŠ Vrbovec su tijekom svoje ljetne prakse u školskoj radionici napravili prekrasnu garnituru za sjedenje koja će krasiti predvorje škole i biti na raspolaganju svim učenicima.

Danijel Nikolić, Ivo Steković, Dorijan Peternac i Ivan Vuljanković su danima vrijedno radili pod budnim okom svojih nastavnika praktične nastave Marijana Gaščića i Dražena Benceta koji su puni hvale za svoje praktikante. Za njih kažu da su izuzetno vrijedni i odgovorni te da su razvili i usavršili brojne vještine.

Osim što su napravili ovu ne samo lijepu, već i izuzetno korisnu garnituru za sjedenje, učenici su također popravili i obojili ogradu oko košarkaškog igrališta, kako bi ono spremno dočekalo učenike u novoj školskoj godini. – Drago mi je što smo na ljetnoj praksi napravili ovu sjedeću garnituru i obnovili ogradu. Super je što sam u školi naučio variti, a volim raditi i na stupnoj bušilici. Zanimanje instalatera grijanja i klimatizacije volim zbog karaktera i dinamike posla. U sljedeće dvije godine želim se još dodatno usavršiti u svojoj struci, a kasnije bih htio naučiti nešto i o strujnim instalacijama – rekao je Danijel Nikolić.

Tijekom svoje ljetne prakse njih četvorica su pokazali zavidne vještine mjerenja, rezanja, brušenja, varenja i bojanja i očito je da će uskoro postati visokokvalificirani majstori svoje struke.

Autorica: Anica Fintić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime