„Ljepota u ženi“ – ove godine “zablistala” je Saša Sabol

0
Komunalac add

Udruga „Ružin krug“ danas je u Gradskom parku u Vrbovcu održala 7. glazbeno – plesnu i pjesničku večer „Ljepota u ženi“ te promociju knjige Saše Sabol „Kusa Lara“. U prvom dijelu susreta članice udruge čitale su pjesme iz zbirke pjesama Lidije Šustek “Doba čarobnjaka” te pjesme iz zbirke poezije Ivančice Komerički “Rajske pjesme slavljenice” i “Rajske pjesme stvarateljice”.

U drugom dijelu večeri predstavljena je knjiga Saše Sabol “Kusa Lara”. – Ove godine je 7. Ljepota u ženi i svake godine nam zablista jedna ruža. Ovoga puta to je Saša Sabol – istaknula je Ivančica Komerički, moderatorica promocije knjige. Događanju su prisustvovali ilustrator knjige Boris Kugler te Silvija Šesto, predstavnica izdavačke kuće “Semafora”.

Autorica Saša Sabol govoreći o knjizi otkrila je što je bio poticaj da je napiše. – Oduvijek sam željela imati psa. Kada sam čula da luta vučjakinja, odlučila sam je udomiti. Sljedećih devet godina koje smo provele zajedno bile su prekrasne. Knjiga je puna doživljaja, pozitivnih i tužnih stvari koje smo mi dvije zajedno prolazile. Stoga sam odlučila napisati knjigu njoj u čast. Istinita je izreka da je pas čovjekov najbolji prijatelj – rekla je Sabol.

U sklopu glazbeno – plesne i pjesničke večeri članice udruge izvele su dvije plesne točke, “Bijelu pticu” te ruski izvorni ples “Oj cvjet kalina”.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime