Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec tradicionalno nastupili u Starigradu

0
Komunalac add

Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec i ove su godine tradicionalno nastupili u Starigradu povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja koji se obilježava 5. kolovoza kao spomen na pobjedu u Domovinskom ratu.

Nastup su održali na dva mjesta. Krenuli su kod Trga Zukve (Seline), a zatim se program premjestio u centar Starigrada, to jest na rivu Bikariju. Početni program na trgu Zukve trajao je 20 minuta, dok su na rivi Bikariji nastupali pola sata.

Publika je imala priliku uživati u zajedničkim koreografijama limenjaka i mažoretkinja koje i inače oduševljavaju svojim plesnim točkama.

Želimo napomenuti kako Limena glazba Vrbovec ove godine slavi 100-tu obljetnicu postojanja i unatoč ovoj kriznoj godini uspijevamo odrađivati nastupe u Hrvatskoj. Također, želimo zahvaliti turističkoj agenciji grada Starigrada na već tradicionalnoj suradnji i nezaboravnom druženju te atmosferi s kojom nas svake godine dočekaju – poručuju članovi Limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime