Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec pripremaju koncert za pamćenje

0
Komunalac add

Članovi Limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec s velikim uzbuđenjem odrađuju posljednje pripreme za tradicionalni Božićni koncert, koji će se održati u subotu, 14. prosinca s početkom u 18 sati u dvorani II. osnovne škole.

Bit će to posebna večer u znaku velikih obljetnica – 20 godina uspješnog organiziranja koncerta, koji je postao tradicija u našem gradu i 30. obljetnica postojanja vrbovečkih mažoretkinja. Godišnjicu će proslaviti u velikom stilu. –Odlučili smo se potruditi i napraviti pravi spektakl te prikazati kako smo radile i razvijale se kroz ta tri desetljeća -najavljuje voditeljica mažoretkinja Ivana Šipuljak. U tome će im pomoći 120 trenutno aktivnih članica od 6 do 25 godina, ali i mažoretkinje koje su prošle kroz društvo u 30 godina rada. –Pridružit će nam se 70 bivših članica koje su plesale u seniorskom sastavu od 1989. godine. One već tri mjeseca marljivo treniraju i stvarno se trude da budu spremne za pravi show i ja im na tome zahvaljujem – ističe Šipuljak.

Za spektakl su spremna i 33 člana Limene glazbe, kojima će subotnji koncert poslužiti kao odlična uvertira u veliku proslavu 100. obljetnice sljedeće godine. –Cijelu sljedeću godinu posvetit ćemo ovoj velikoj godišnjici, želja nam je okupiti što više članova koji su prošli kroz naše društvo, no o tome ćemo govoriti sljedeće godine jer sada smo posvećeni koncertu u subotu i želji da sve protekne kako treba – istaknuo je predsjednik Limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec Tomislav Puđa te zahvalio sponzorima i svima koji na bilo koji način pomažu društvu u realizaciji svih zamišljenih aktivnosti. Gosti na koncertu bit će Marko Vukes, Mary Hoffer, Boris Tajm i Dječji zbor Glazbenog odjela II. osnovne škole Vrbovec.

Povodom velikih obljetnica Limena glazba i mažoretkinje pripremili su i prigodnu izložbu u Narodnoj knjižnici Vrbovec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime