Limači Zdenčine osvojili „Pikolo“ u Vrbovcu

0
Komunalac add

Pobjednički pehar na turniru limača „Pikolo 2018.“ u Vrbovcu su danas osvojili mali nogometaši Zdenčine. U finalu su svoje vršnjake iz Save SH savladali 3-1. Treće mjesto osvojili su Križevci, pobijedivši Goricu također s 3-1.

Prije toga, u polufinalu Križevci su od Save izgubili 4-6, a Zdenčina je sa 6-5 prošla Goricu. Igračem turnira proglašen je Martin Jarnečić, naj-golman je Dominik Zorić (oba iz NK Zdenčine), najbolji strijelac je Marko Borovčak (NK Vrbovec 2), a fer-play igrač Silvijo Kučina (NK Križevci). Priznanja im je uručila direktorica vrbovečkog Turističkog ureda Jasna Benedik, dok je gradonačelnik Denis Kralj podijelio pehare i medalje igračima četiri najbolje ekipe turnira.

Završilo je tako još jedno izdanje turnira prstića i limača Pikolo, koji je i ove godine okupio po 16 ekipa u obje kategorije. Kompletnu organizaciju na leđima je iznio brojni Pikolo tim, na čelu s Igorom Mudrićem. – Svega ovoga ne bi bilo bez najmanje pedesetak roditelja naše djece i njihovih trenera, koji su danima, pogotovo ova dva dana neumorno radili na pripremi terena, stadiona i kompletne logistike, bez čega je nezamisliva organizacija i provedba ovakve manifestacije. Naravno, tu su i brojni sponzori, na čelu s PIK-om Vrbovec, i zato svima njima upućujem javnu zahvalu – rekao je Mudrić.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime