Lijepa gesta Sindikata PPDIV – Donirali suhomesnate proizvode Dječjem vrtiću Vrbovec

0
Komunalac add
Članovi Sindikata PPDIV-a (Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske) donirali su oko 30 kilograma suhomesnatih PIK-ovih proizvoda Dječjem vrtiću Vrbovec. Naši najmlađi sugrađani kao i čitavo osoblje vrtića srdačno su ih dočekali.
Ovaj put obišli smo naše najmlađe sugrađane koji pohađaju Dječji vrtić u Vrbovcu gdje smo donijeli suhomesnate trajne proizvode naše kompanije PIK Vrbovec za degustaciju.
Osoblje vrtića nas je lijepo i srdačno primilo, razgovarali smo o radu s mališana i izazovima koji su sastavni dio svakodnevnog rada s djecom. Sam dolazak nas je vratio u naša djetinjstva. U svakom slučaju, ovo je bilo jedno lijepo iskustvo koje će nam ostati u sjećanju. Osoblju Dječjeg vrtića Vrbovec želimo puno uspjeha u radu, a našim mališanima puno uspjeha u životu – istaknuo je Mišel Klasić, glavni sindikalni povjerenik PPDIV-a za PIK Vrbovec.
Dodaje kako su članovi Sindikata PPDIV-a uvijek rado pomagali onima kojima je pomoć bila potrebna. – Sindikalni članovi pomagali su i za vrijeme Domovinskog rata kada su našem vrbovečkom bataljunu donirali potrebno za izdržati na crti obrane, našim radnicima koji su odlazili na liječenje što u inozemstvu ili za kupnju lijekova ili pomagala potrebna za ozdravljenje kao i našim radnicima koji su imali požar na kućama gdje su štete bile velike da se kuća gradila od temelja. Pomoć je sezala od kupnje knjiga, hrane pomagala za obrazovanje i slično – rekao je.
Inače, Sindikat PPDIV-a uključio se pomoći nakon potresa koji je pogodio Zagreb, Sisak, Petrinju, Glinu i okolna mjesta. Financijsku pomoć za stradale prikupili su radnici PIK-a u samoj industriji i to u iznosu od 137 tisuća kuna uz dodatnu akciju od strane Sindikata PPDIV-a gdje se prikupilo dodatnih 340 tisuća kuna kroz komisiju za pomoć. Sindikalna podružnica Sindikata PPDIV-a PIK Vrbovec podržavala je i naše vatrogasce na raznim natjecanjima i skupštinama. Pomoć su, u skladu sa svojim mogućnostima, pružili i humanitarnoj udruzi “Jak kao Jakov” kao i Centru za rehabilitaciju Stančić, poručio je Klasić.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime