Leona Kandrač nova tajnica Konjogojske udruge Vrbovec

0
Komunalac add

Na nedavno održanoj godišnjoj skupštini Konjogojske udruge Vrbovec za novu je tajnicu odabrana Leona Kandrač, inače članica Ženske konjičke garde Vrbovec. Predsjednik vrbovečke Konjogojske udruge Željko Vrščak pojasnio je da dosadašnji tajnik zbog privatnih obaveza više ne može obnašati tu funkciju pa su stoga odabrali novu tajnicu.

Također, na skupštini je donesen i plan rada udruge za 2021. godinu, a Vrščak je istaknuo neke od najznačajnijih planova. – Svakako ćemo održati našu tradicionalnu izložbu u sklopu proslave povodom obilježavanja Dana grada. To će biti izložba konja hrvatskih hladnokrvnjaka u svim kategorijama, od omica, kobila, kobila sa ždrijebadi, a bit će i revija toplokrvnih pasmina i tipova konja. Bio je plan da će na izložbi biti sudionici iz cijele hrvatske, međutim zbog trenutne epidemiološke situacije bit će izloženi konji isključivo članova naše udruge. Ipak, moramo napomenuti da to nije mali broj konja – rekao je Vrščak.

Osim izložbe povodom Dana grada, vrbovečki će konjari sudjelovati i na žetvenim svečanostima koje se održavaju u organizaciji Turističke zajednice Grada Vrbovca, a ako epidemiološka situacija bude povoljna, planirano je da sudjeluju i na tradicionalnoj manifestaciji „Kaj su jeli naši stari“.

Vrščak je za kraj podsjetio da svi zainteresirani mogu pratiti aktivnosti Ženske konjičke garde Vrbovec na facebook i instagram profilu.

Više o ovoj temi poslušajte u našoj nedjeljnoj emisiji Za selo od 10 sati na 94,5 MHz.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime