Lekenik u sudačkoj nadoknadi iz kaznenog udarca anulirao vodstvo Vrbovca

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 8. KOLO  4. NL SREDIŠTE SKUPINA B

LEKENIK – VRBOVEC  2 : 2

LEKENIK, Igralište NK Lekenik. Gledatelja 60.

Sudac: Matija Ptičar (Repušnica). Pomoćnici: Matej Žužak (Novska) i Adriano Faletar (Popovača).

Delegat: Vedran Jurić (Brezje).

STRIJELCI: 0:1 Sever (33), 1:1 Horvat (37), 1:2 Ferenčak (66), 2:2 Gajdek (90+4 11m).

LEKENIK: Zagorec, Jolić, Cerovec, Horvat, Klečić, Kolarić, Matić, (od 46. Golub), Matijević, (od 46. Sekulić), Pasarić, Bunjevčić, (od 46. Gajdek), Perušić, (od 73. Ivančić).

Trener: Viktor Špišić.

VRBOVEC: Kralj, Varga, (od 46. Dugac), Pavić, (od 46. Kobelščak), M. Trošić, Legin, Jurinjak, (od 58. Vreš), Sever, (od 88. Silva), G. Trošić, Frigan, Granđa, Ferenčak.

Trener: Antun Anthony Pavlović.

IGRAČ UTAKMICE: Leonardo Ferenčak.

CRVENI KARTON: Krešimir Frigan (79).

Poslije pola sata igre između Lekenika i Vrbovca gosti su poveli u 33. minuti. Na Ferenčakovu asistenciju Karlo Sever je svladao domaćeg vratara Ivana Zagorca. No, domaćin je brzo izjednačio nakon četiri minute, a strijelac je bio Luka Horvat. Ponovo su gosti stigli do rezultatske prednosti u 66. minuti jer je Leonardo Ferenčak kaznio pogrešku domaćeg vratara Zagorca. U sudačkoj nadoknadi 90+4 minuti sudac Matija Ptičar je dosudio kazneni udarac za domaćina zbog igranja rukom gostujućeg igrača u vlastitom kaznenom prostoru. Tomislav Gajdek je sigurno realizirao najstrožu kaznu pa je utakmica između Lekenika i Vrbovca završila rezultatom 2:2 i podjelom bodova.

Sudac Matija Ptičar je dodijelio sedam javnih opomena i isključio Krešimira Frigana. Kod domaćina su dobili žute kartone Jan Matić, Luka Horvat i Viktor Perušić, a kod gostiju su požutjeli: Petar Kralj, Emanuel Kobelščak, Nikola Granđa i Ivan Legin.

U Lekeniku smo bili nekompletni jer nismo mogli računati na Matheusa Da Silvu i Gabriela Dos Anjosa zbog ozljeda, a znamo koliko oni znače za ovu ekipu. Stoga da nam je netko prije ponudio bod u gostima možda bi i prihvatili. Imali smo i tri boda u svojim rukama do zadnje minute u kojoj smo nesretnom i nespretnom reakcijom na posljednji ubačaj domaće ekipe dali im priliku da iz jedanaesterca izvuku bod što su i iskoristili. Ta nas je utakmica i dodatno igrački oslabila jer u sljedećem kolu ne možemo računati na kartonirane Krešimira Frigana (crveni karton) i Ivana Legina zbog tri žuta kartona. Raduje me da dobro radimo i treniramo da su dečki motivirani i da smo se konačno vratili s gostovanja sa bodom. Slijedi nam teška domaća utakmica u subotu protiv NK Tigar Sveta Nedelja koji su vodeći na tablici, što nam je dodatni motiv, da pred domaćom publikom odigramo pravu borbenu utakmicu sa željom da ostvarimo pozitivan rezultat – izjavio je trener Vrbovca Antun Anthony Pavlović.

Utakmica 9. kola između Vrbovca i Tigra Sveta Nedelja igra se u subotu 7. listopada 2023. na Gradskom stadionu s početkom u 16,00 sati.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime