Kustošija minimalnim rezultatom 1:0 svladala Vrbovec

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

KUSTOŠIJA – VRBOVEC 1 : 0

ZAGREB, Stadion Kustošije. Bez gledatelja.

Sudac: Hren, Pomoćnici: Tolić i Barghathi (svi iz Zagreba).

STRIJELAC: 1:0  Janušić (67).

KUSTOŠIJA: Šušković, Lagundžić, Anušić, Pavković, Šimunić, Ivanković, Kosić, Vuković, Alghoul, Jurčec, (Zorica), Janušić.

Trener: Igor Tolić.

VRBOVEC: Zrinščak, Frigan, K. Colarić, Lovrić, Krizmanić, Ćosić, Škaro, Babić,  Martinović, D. Colarić, Slišković. Još su igrali: Bilić, Režabek, G. Tolić, Novokmet, Trošić, M. Tolić, Bubnjar, Kliček, Boroša.

Trener: Dražen Biškup.

Iako je Vrbovec odigrao još jednu kvalitetnu utakmicu, ovaj puta protiv drugoligaša Kustošije, doživio je i drugi poraz u nizu, koji nije zabrinuo trenera Dražena Biškupa. Naime, i dok je Kustošija igrala na rezultat, trener Dražen Biškup je u drugom poluvremenu uveo 8 igrača, kojima je dao šansu, što se na kraju odrazilo i na igru Vrbovca i u konačnici na sam rezultat. S druge strane domaći trener Igor Tolić izvršio je samo jednu izmjenu i takoreći držao prvenstveni naboj u svojoj momčadi tijekom cijele utakmice.

Prvo poluvrijeme proteklo je u zanimljivoj, dinamičnoj i ravnopravnoj igri obiju momčadi. Iako je bilo po par izglednih prilika na obje strane, mreže se nisu tresle. Kustošija je povela lijepim pogotkom Janušića u 67. minuti utakmice koji je u konačnici odlučio pitanje pobjednika.

Prema prikazanoj igri i prilikama koje je Vrbovec imao na utakmici protiv stabilnog drugoligaša Kustošije, potvrđuje se da u gradu mesa i salame stasa kvalitetna momčad koja uoči nove sezone diže svoju igračku formu. Unatoč padovima u igru nogometaši Vrbovca zbog umora, ali i zbog igračke kvalitete na protivničkoj strani, gosti su u Zagrebu odigrali taktički i discipliniranu zrelu utakmicu.

Vrbovčani novu pripremnu utakmicu igraju u srijedu, 11. kolovoza protiv trećeligaša Mladosti iz Ždralova na Gradskom stadionu s početkom u 18,00 sati. Time se samo nastavljaju tradicionalne utakmice koje već godinama igraju Vrbovec i Mladost produbljujući prijateljske sportske odnose između dva nogometna kluba.

Zdenko Brezarić

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime