Kuninec i Puhin postigli prekrasne pogotke za pobjedu Lonje

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

LONJA – RAKOVEC 2:0

VRBOVEC, Gradski stadion. Igralište s umjetnom travom. Gledatelja 60.

Sudac: Dejan Švagelj (Križevci).

STRIJELCI: 1:0 Kuninec (60), 2:0 Puhin (78).

LONJA: Bagarić, Solarić, Šušak, Pavlić, Ivoš, Ćosić, Puhin, Kolar, Kuninec, Babić, Aljinović. Još su igrali: Topalović, Šurmin, Gregoran.

Trener: Igor Maksimović.

RAKOVEC: Pratljačić, Harun, Korbar, Štefinovec, Kuzmek, Jurić, Ferenčak, Baček, Colarić, Grgoić, L. Radotović. Još su igrali: Očić, Jumanov, Smriko, Bertić, Khudoyberdiev.

Trener: Željko Radotović.

Iako županijski prvoligaši Lonja i Rakovec nisu nastupili u najboljim izdanjima, odigrali su brzu i borbenu utakmicu, ali i u granicama korektnosti. Lonja je imala pritisak u prvom poluvremenu dok su se Rakovčani organizirano branili. Domaćin je imao prilike preko Puhina i Aljinovića, ali je njihove udarce obranio vratar Pratljačić. Gosti su opasno zaprijetili preko Jurića, ali se Bagarić nije dao iznenaditi. Imao je prigodu i Grgoić, ali je njegov udarac blokirao Pavlić.

U nastavku je Lonja i dalje igrala napadački nogomet dok se kod igrača Rakovca primijetio manjak fizičke spreme te više nisu mogli pratiti ritam igre. Lonjičani su bolju igru pretvorili u rezultatsku prednost u 60. minuti. Aljinović je dodao loptu Kunincu koji je snažnim i preciznim udarcem s 25 m neobranjivo pogodio u desni donji kut. Puhin je u 78. minuti iskoristio nesmotrenost rakovečke obrane i potom s 18 m svladao Pratljačića. Na kraju je Lonja zasluženo pobijedila Rakovec rezultatom 2:0.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime