“Kulturama” – ovog vikenda nova tematski vođena tura vrbovečkim krajem

0
Komunalac add

Sedam udruženih turističkih zajednica na projektu kulturnog turizma s područja Zagrebačke županije nastavlja svoj zajednički projekt „KulTurama – pronađi svoju priču u zagrebačkom kraju“. Radi se o turističkim zajednicama Velike Gorice, Zaprešića, Vrbovca, Dugog Sela, Krašića, Pisarovine te Turističkoj zajednici Savsko-sutlanska dolina i brigi, koja obuhvaća područja Brdovca, Dubravice i Marije Gorice.

Ako ste u lipnju propustili priliku da istražite i doživite zagrebački kraj na jedan poptuno nov način, možete to učiniti već ovog vikenda. Vođene kostimirane ture na rasporedu su u subotu, 25. rujna u Pisarovini, Velikoj Gorici, Dugom Selu i Vrbovcu te u nedjelju, 26. rujna u Krašiću, Dubravici i Zaprešiću.

Na svim lokacijama posjetitelji mogu izabrati prijepodnevnu turu s početkom u 11 sati ili poslijepodnevnu u 17 sati. Svoju besplatnu ulaznicu posjetitelji mogu rezervirati na BESPLATNE ULAZNICE gdje se može vidjeti i polazište svake od tura te njihovo predviđeno trajanje. Na svim destinacijama posjetitelje će dočekati kostimirani vodiči koji će uživo interpretirati povijest i baštinu zagrebačkog kraja kroz zanimljivo ispričanu priču.

U subotu, u 11 i 17 sati u Vrbovcu vas očekuju Katarina Zrinski i Marija Jurić Zagorka koje će kroz zanimljive priče ispričati tajne Vrbovca.

Inače, projekt se provodi uz podršku Turističke zajednice Zagrebačke županije, a projektno udruživanje je odobrilo Ministarstvo turizma i sporta.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime