KTC zaposlenicima povećao plaće i isplatio božićnice

0
Komunalac add

Uz već ostvarena povećanja plaća zaposlenicima, KTC će od siječnja 2022. godine povećati plaće i svim ostalim službama u prosjeku za 5%.

KTC će uložiti 13 milijuna kuna u povećanje plaća svojih zaposlenika. Od listopada 2021. godine povećane su plaće zaposlenicima u trgovini, poljoljekarnama i benzinskim postajama, a zaposlenicima u ugostiteljstvu plaće su povećane početkom srpnja 2021. godine. U prosjeku povećanje plaće iznosi 10 posto.

Kontinuirano ulaganje u svoje zaposlenike dokaz je da je zadovoljstvo zaposlenika, uz zadovoljstvo naših kupaca na prvom mjestu. Uz božićnice redovno se isplaćuje uskrsnica u iznosu od 1.000,00 kn uz dar u naravi kao i blagdanski pokloni za djecu zaposlenika starosti do 10 godina – stoji u priopćenju iz KTC-a.

Inače, svih 1460 zaposlenika jednom godišnje upućuje se na besplatan zdravstveni sistematski pregled. Zasigurno jedna od najvećih blagodati za zaposlenike je neradna nedjelja koju je KTC jedini u RH uveo (od siječnja 2020.godine). Već gotovo pune dvije godine zaposlenici KTC -a svoje nedjelje, blagdane i praznike provode sa svojim obiteljima.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime