Kritično stanje u NK Vrbovcu

0
Komunalac add

Nogometni klub Vrbovec prošli je tjedan održao sjednicu Izvršnog odbora, na kojoj se razgovaralo o financijskoj situaciji u klubu, te brizi o omladinskom pogonu.

Predsjednik kluba Jadranko Mijalić ističe kako je financijska situacija, blago rečeno, loša:

– Nakon drastičnog smanjenja sredstava za nekih 30 posto od onoga što je bilo početkom godine u Proračunu, nisu izvršene ni sve dvanaestine pa smo mi, što se tiče Grada, pali na 50 posto onoga što se planiralo, a ne bi trebali dobiti ni preostali stotinjak tisuća kuna. Na ovaj bi način naš klub mogao biti diskvalificiran, te natjecanje omladinskog pogona dolazi pod upitnik zbog nemogućnosti plaćanja prijevoza,  sudaca i delegata.

Mijalić naglašava kako klub ulaže velike napore da bi oživio zamrli omladinski pogon, što bi ovakva situacija mogla ugroziti.

Ujedno je nezadovoljan što novi predsjednik Gradske zajednice športova Ivor Koretić, na inicijativu vodstva kluba, nije sazvao tematsku sjednicu na temu kritičnog stanja u NK Vrbovcu, kao što tu problematiku nije uvrstio ni na redovnu sjednicu Izvršnog odbora. Mijalić smatra kako Koretić svojom ignorancijom i bahatošću nanosi namjerno ili po nečijem nalogu ogromnu štetu klubu s tradicijom od 90 godina. Dodaje kako će vodstvo kluba konferencijom za novinare prozvati sve aktere ove, ističe, krajnje nekorektne igre.

Predsjednik Zajednice Ivor Koretić ističe kako je čelnicima NK Vrbovca otvorena mogućnost da na današnjoj sjednici Izvršnog odbora, pod točkom Razno otvore raspravu o trenutnim aktualnostima Nogometnom klubu Vrbovec.

– Pred Izvršnim odborom je puno stvari i problema koji se moraju rješavati, a tiču se cjelokupnog športa u Gradu Vrbovcu te očekujem od svih, pa tako i od gospodina Mijalića konstruktivnost i doprinos u rješavanju istih, kazao je Koretić.

Sjednica Izvršnog odbora održat će se danas, s početkom u 17 sati.

 

M.K.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime