Krenulo asfaltiranje Čerkezove ulice

0
Komunalac add

Krenuli su radovi na asfaltiranju Čerkezove ulice u Vrbovcu. Izgradnja dugoočekivanog nogostupa završena je prije nekoliko mjeseci. U ulici je tada obnovljena i plinska mreža te je postavljen drugi dio vodovoda. Sada će Županijska uprava za ceste položiti novi sloj asfalta u cijeloj dužini ulice.

Gradonačelnik Denis Kralj izrazio je zadovoljstvo s konačnim početkom radova te se još jednom ispričao svim sugrađanima.  –Radovi su napokon krenuli, ispričavam se svima koji su trgali svoje aute na toj cesti, zahvaljujem i Županijskoj upravi za ceste što su napokon krenuli s asfaltiranjem. Nogostup smo završili još u listopadu, a sada nam stiže i asfalt pa će ulica biti upotrebljiva za sve stanovnike, ponavljam Čerkezova je jedno usko grlo u našem gradu – rekao je Kralj te dodao da će radovi trajati jedno vrijeme.

Ulica se mora ukopati i treba se riješiti temelj ceste, tako da sugrađane molim za još malo strpljenja, no najvažnije je da su strojevi tamo i da su radovi napokon krenuli – rekao je gradonačelnik Denis Kralj.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime