Krenule pripreme vrbovečkog trećeligaša

0
Komunalac add

Nakon puna tri i pol mjeseca nogometni stadion u Vrbovcu ponovo je oživio. Danas je obavljena prozivka igrača prve momčadi, čime su počele pripreme za predstojeće trećeligaško prvenstvo. Naravno, u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama.

Odazvalo se 25 igrača, među kojima i šestero vlastitih juniora, koji kreću u „vatru“ sa svojim starijim kolegama. Pripreme i dalje vodi dosadašnji stručni stožer na čelu s Tihomirom Bradićem.

Hvala što ste ostali u ovom klubu. To što je ostalo prvih 11 igrača iz prethodne sezone, nije se još dogodilo u ovoj sredini. Dokazali ste da smo kolektiv, škvadra, ekipa. Pred nama je izazovna, vrlo teška sezona. Na vama je da se pripremite što bolje, kako bismo u prvenstvu osigurali najmanje 8. mjesto, a time i plasman u novu Treću ligu od iduće sezone. Borba za opstanak nas više ne zanima – poručio je predsjednik Kluba Mato Jelić.

Sredstva su u klubu smanjena, igrači su pristali i na smanjena primanja, a Jelić kaže kako će cijela Uprava činiti sve da se dostatno osiguraju za normalan rad.

Prvenstvo bi trebalo, bude li sve u redu, startati 22. kolovoza. Do tada će uz svakodnevni trening, ekipa snage odmjeriti i u sedam pripremnih utakmica. Suparnici su Bratstvo (Kunovec) 19. ovog mjeseca, zatim Zagreb, Sesvete, Dinamo (Odranski Obrež), Mladost (Ždralović), Bjelovar, Zelina i 14. kolovoza Đurđevac. U međuvremenu, 5. kolovoza, igra se i Kup sa Strmcem iz Bedenice.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime