Krenule prijave za liječnički pregled prvašića

0
Komunalac add

Prijave za liječnički pregled djeteta prije upisa u prvi razred osnovne škole u ispostavama Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije započele su danas.

S obzirom na epidemiološku situaciju, pregled djeteta prethodno se prijavljuje telefonski ili e-mailom u vremenu od 13:00 do 14:00 sati odnosno od 18:30 do 20:00 sati, ovisno radi li nadležni tim školske medicine u jutarnjoj ili popodnevnoj smjeni. Nakon što se prijave, roditelji će dobiti konkretan termin kada trebaju dovesti dijete na pregled.

Radno vrijeme, kontakti timova školske medicine kao i popis osnovnih škola koje gravitiraju pojedinoj ispostavi dostupni su klikom.

Ispostava Vrbovec

Roditelji su dužni barem tri dana prije dogovorenog pregleda, dostaviti nadležnom školskom liječniku dokumentaciju putem e- maila ili je iznimno ako to nisu u mogućnosti učiniti elektronski, donijeti na upis. Uz presliku cjepne iskaznice ili ispis cijepljenja iz pedijatrijskog kartona te dodatnu liječničku dokumentaciju u slučaju drugih oboljenja djeteta, potrebno je dostaviti ispunjen upitnik s anamnestičkim podacima koji je dostupan ovdje.

Detaljne informacije o liječničkom pregledu djeteta dostupne su na www.zzjz-zz.hr.

Napomena: Utvrđivanje psihofizičkog stanja učenika radi upisa u 1. razred osnovne škole kojeg provode Stručna povjerenstva škola i ureda nadležnih za obrazovanje provodit će se nakon što resorno ministarstvo izmjeni Pravilnik o postupku utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta o čemu će roditelji biti pravovremeno obaviješteni.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime