Kreće “Kaj su jeli naši stari TV” – recepte iz emisije kušajte u KSJNS kućici

0
Komunalac add

Zbog epidemiološke situacije odgođena je ovogodišnja manifestacija “Kaj su jeli naši stari”, no Turistička zajednica Grada Vrbovca i Grad Vrbovec kreću s projektom koji će našu najveću i najvažniju turističku manifestaciju preseliti u virtualni svijet te ipak obilježiti u malo drukčijem aranžmanu.

Na YouTube kanalu “Kaj su jeli naši stari TV” jednom će tjedno objavljivati novu epizodu emisije koja će oživjeti duh manifestacije. –Emisija kao glavni motiv ima spremanje domaćih jela i promicanje naše tradicionalne hrane. Svaka epizoda ugostit će drugog domaćina koji će na svoj način publici prenijeti običaje i način pripreme tradicionalnih jela – pojašnjava direktorica TZ Grada Vrbovca Jasna Benedik te dodaje kako je cilj cijele priče promovirati i lokalne udruge, KUD-ove, društva i pojedince koji promiču kulturu svoga kraja.

Da ipak ne ostane sve samo u virtualnom svijetu organizirana je i suradnja s domaćim ugostiteljima, koja će ovih dana očuvati duh naše manifestacije.  –Na Trgu Petra Zrinskog od utorka 25. kolovoza možete kušati razna tradicionalna jela u našoj KSJNS kućici, koja će u tjednu manifestacije raditi do 30. kolovoza. Sljedeća tri mjeseca (za vrijeme puštanja epizoda KSJNS TV) kućica će raditi svaki utorak, kada će ponuditi i ostala jela iz emisije – najavljuje Benedik.

Prva epizoda emisije iz serijala “Kaj su jeli naši stari TV” bit će objavljena uoči vikenda manifestacije, u četvrtak, 27. kolovoza.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime