Kralj ide po još jedan mandat

1
Komunalac add

Aktualni gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj upravo je na svom Facebook profilu objavio kandidaturu za još jedan mandat na čelu grada. Njegov status prenosimo u cijelosti:

„I DALJE U SLUŽBI GRAĐANA

Obećao sam Vam služiti i nadam se da sam ispunio barem dio vaših očekivanja. Nije bilo lako. Bilo je boljih i lošijih dana. Lakših i težih odluka, iza kojih je uvijek stajao naporan i predan rad gotovo bez predaha.

Uspjeli smo pokrenuti Vrbovec. Preuzeli smo grad s lošom gradskom upravom, grad bez projekata u kojem je privatni interes često bio ispred javnog. Malim koracima pretvarali smo Vrbovec u ugodno mjesto za život. Stvarali smo temelje za razvoj.

Prije četiri godine nudio sam vam dobre namjere, nešto znanja, puno ideja, entuzijazam i poštenje. Kombinacija koja se pokazala uspješnom. Danas tome svemu dodajem iskustvo, poznavanje procedura i puno više znanja. Zato vjerujem da će drugi mandat, ako mi još jednom date povjerenje, biti još uspješniji.

Pri tome obećajem da ću zadržati jednostavnost, otvorenost i ono najvažnije – poštenje. Bez toga sve ostalo bilo bi uzalud.

Vaš Denis #kraljuslužbigrađana

Za razliku od gradova i općina u okruženju, ovo je prva službena kandidatura u našem gradu. Podsjetimo, lokalni izbori 2021. godine trebali bi se održati 16. svibnja. Vrbovčani će tada birati gradonačelnika, jednog zamjenika gradonačelnika te 15 vijećnika Gradskog vijeća Grada Vrbovca.

 

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime