Kralj: Bandićevci su očito ‘doma’ na temi smeća

0
Komunalac add

Nakon što su vrbovečki vijećnici iz redova Stranke rada i solidarnosti BM 365 Dejan Jaić i Stjepan Grošanić jutros održali konferenciju za medije na vrbovečkom odlagalištu otpada Beljavine i to na temu preporuke da se zelinsko smeće odlaže na vrbovečkom odlagalištu, u redakciju nam je stigla i reakcija gradonačelnika Vrbovca Denisa Kralja. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Zadnjih mjeseci očito je da su vrbovečki Bandićevci najviše od svih ‘doma’ na temi smeća. Nakon kaj su prvi najavili namjeru dovođenja zelinskog smeća u Vrbovec, sad su pioniri na još jednom području i prvi najavljuju da bi u Vrbovcu moglo završiti i smeće iz Dugog Sela.
Meni je to prvi glas i očito je da oni o tome znaju puno, puno više od mene.

Sve ovo mi se čini kao klasična pila naopako. HDZ-ova Vlada, čiji je važan dio i stranka Milana Bandića, gura zelinsko smeće u Vrbovec. Bandićevci i HDZ-ovci su sad u panici i pokušavaju priču prebaciti na mene. Gospodo obratite se svojim predsjednicima stranaka – Milanu Bandiću i Andreju Plenkoviću i njima poručite nek maknu smeće iz Zeline i Dugog Sela od Vrbovca. To vam je prava adresa.

Laži novih Bandićevaca, Jaića i Grošanića, o tome da sam se sastajao po zelinskim birtijama s gradonačlenikom Zeline i direktorom fonda neću komentirati jer jednostavno ne znam kaj bih rekao osim da je to najprostija laž.”

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime