Kraj samoizolacije za NK Vrbovec u subotu

0
Komunalac add

Za nogometaše Vrbovca u subotu bi trebala završiti dvotjedna samoizolacija zbog zaraze nekolicine igrača COVID-om 19. U dogovoru s epidemiološkom službom – kaže trener Tihomir Bradić – tada bi trebao krenuti i ciklus treninga za nastavak prvenstva, koje je bez Vrbovčana počelo još 22. kolovoza. Dakako, dva tjedna biti „izvan pogona“ veliki je problem za svakog sportaša, pogotovo kada ih očekuje zgusnuti natjecateljski ciklus utakmica –  subota-srijeda.

Pred Vrbovcem je, tako, prva prvenstvena utakmica već 5. kola doma sa Zagorcem 12. rujna. Utvrđeni su termini odigravanja zaostalih utakmica Vrbovca. S Mladosti u Petrinji će se igrati 16., sa HAŠK-om 23., s Maksimirom 30. rujna, te s Gajom Mače 14. listopada.

-U ovim smo uvjetima, u odnosu na ostale klubove, krajnje hendikepirani. Očekuje nas zgusnuti raspored prvenstvenih utakmica i, naravno, svi se bojimo ozljeda igrača, a njihovo nam je zdravlje ipak najvažnije. No, vjerujem da su dečki bili savjesni ova dva tjedna, pazili na prehranu i trenirali doma (u skladu s našim preporukama), te da će koliko-toliko spremni dočekati natjecanje. Možda rezultati na početku jeseni i neće biti očekivani, pa stoga molim gledatelje za razumijevanje zbog ove situacije i strpljenje. Doći će i naše igre i rezultati – dodaje predsjednik Kluba Mato Jelić.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime