Košarkaški vikend

0
Komunalac add

U subotu su najmlađi košarkaši Zrinskog (do 13 godina) ostvarili pobjedu na gostovanju u Križevcima protiv Radnika iz Križevaca. Rezultat je bio 39:45 za naše dječake. U nedjelju su mlađi kadeti (m15) na domaćem terenu doživjeli veliki poraz protiv puno viših i jačih vršnjaka iz Virovitice. Rezultat je bio 13-107.

Seniori su ušli u sezonu uz dva bolna poraza na domaćem parketu. U četvrtak su izgubili protiv Ivančice rezultatom 83-62, a u subotu protiv Grafičara iz Ludbrega rezultatom 59-88.

Nedostatak trojice visokih igrača u rosteru u obje utakmice je imalo veliku ulogu. Protiv Ivanca smo odigrali odlično prvo poluvrijeme nakon kojeg smo vodili 34:27. U nastavku utakmice protivnik je ubacio u brzinu više i sa kontra napadima je preokrenuo rezultat u svoju korist. U zadnjoj četvrtini sa nekoliko pogođenih trica odvojili su se na razliku koja je bila nedostižna za nas. Protiv Ludbrega u subotu nismo imali šanse i rješenja za njihove visoke igrače i raspoložene šutere od samoga starta utakmice. U nekoliko trenutaka smo se vraćali u igru, ali smanjen roster i niska petorka na terenu nije mogla parirati gostima – poručili su iz Zrinskog.

Sljedeću utakmicu igraju u Virju protiv KK Podravca koji brani naslov od prošle sezone.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime