Košarkaški vikend

0
Komunalac add

Iza vrbovečkih košarkaša je intenzivan vikend. U subotu su seniori Zrinskog otvorili drugi dio sezone na gostovanju u Ivancu. Domaćini su odlično otvorili utakmicu i poveli 19-4 u prvih 5 minuta. Kroz cijelu utakmicu naši su se košarkaši borili u napadu, ali uspjeli su izjednačiti tek pri samome kraju. Imali su nekoliko šuteva za povesti u zadnjoj minuti ali ih nisu uspjeli realizirati. Rezultat je završio 78-76 u korist domaće momčadi.

U nedjelju je održan 2. po redu turnir za najmlađe košarkaše. Na turniru je sudjelovalo 5 ekipa kojima je domaćin bio KK Radnik iz Križevaca. Naši košarkaši odigrali su tri utakmice i nažalost nisu upisali niti jednu pobjedu. Najprije su izgubili protiv domaćina koji je ostvario sve pobjede na turniru. Zatim su odigrali utakmice protiv Đurđevca i Koprivnice koje su završile rezultatom 20-15 protiv Đurđevca, odnosno 20-18 protiv Koprivnice.

Unatoč porazima donosimo doma i jedno prvo mjesto. Mladi Toni Sandić je pobjedio u natjecanju gdje se pucalo sa linije slobodnog bacanja i tako ušao u završno natjecanje koje će se igrati na posljednjem turniru. Čestitamo svim igračima, igračicama i treneru. Ovim putem pozivamo i sve zainteresirane koji se žele okušati u ovom sportu neka nam se pridruže u novim avanturama – poručili su iz Zrinskog.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime