Koprivnica minimalno porazila Vrbovec

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

KOPRIVNICA – VRBOVEC 1 : 0

KOPRIVNICA, Gradski stadion – igralište s umjetnom travom. Gledatelja 30.

Sudac: Dejan Juriša (Koprivnica).

STRIJELAC: 1:0 Vuić (44).

KOPRIVNICA: Slukić, Ganžulić, Petika, I. Delić, Šokec, Brcković, Vuić, Hajdinjakm Arapp, Međureščan, M. Delić. Još su igrali: Ramaj, Lisjak, Žuljević, Radošević, Anić, Stanić, Dedi, Vršić.

Trener: Bojan Tucaković.

VRBOVEC: Eremija, Vreš, Varga, Ferenčak, Legin, Dugac, Granđa, M. Trošić, Nemet, Frigan, Tičak. Još su igrali: Kralj, Fugaj, Juranić, Topalović, Sesvečan, Novosel i Jurakić.Trener: Antun Anthony Pavlović.

Koprivnica i Vrbovec su odigrali živu i temperamentnu utakmicu s puno žara i zalaganja. Domaćin je imao inicijativu i veći posjed lopte, ali su i gosti u pojedinim fazama igre imali trenutke u kojima su bili bolji na terenu. Koprivnica je povela u 44. minuti jer je na ubačenu loptu Vuić glavom iz blizine postigao zgoditak. Iako su i jedna i druga momčad stvorile šanse za postizanje golova, rezultat se više nije mijenjao, pa je utakmica završila minimalnom pobjedom Koprivnice protiv Vrbovca 1:0.

U Vrbovcu se stvara sasvim nova momčad čiji se igrači sa svakom novom utakmicu sve bolje upoznaju i snalaze na nogometnim travnjacima. Odlaskom rasnih napadača braće Domagoja i Josipa Colarića, Vlatka Martinovića i Josipa Sliškovića, u vrbovečkim redovima se traže  njihovi nasljednici koji će preuzeti odgovornost klasičnih strijelaca. Za Vrbovec su debitirali: Andrej Jurakić i Petar Kralj.

Vrbovečki trener Antun Anthony Pavlović je ukratko komentirao utakmicu: „Mogu biti zadovoljan današnjom utakmicom u cjelini jer smo pružili dobru igru protiv kvalitetnog domaćina. U žustroj i ravnopravnoj utakmici smo prikazali napredak koji je plod rada na treninzima koje dečki stvarno maksimalno korektno odrađuju. Izdvojio bih po igri za ovu utakmicu: Bernarda Vreša, Leonarda Ferenčaka, Krešimira Frigana i Ivana Legina.“

Petoligaš Vrbovec četvrtu pripremnu utakmicu igra u srijedu, 9. kolovoza 2023.na Gradskom stadionu gdje dočekuje Novi Marof s početkom u 17,30 sati.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime