Konobari osvojili 1. Memorijalni malonogometni turnir “Ivan Colarić”

0
Komunalac add

Udruga Prijatelja Sporta (UPS) uspješno je organizirala svoj prvi Memorijalni malonogometni turnir “Ivan Colarić”, koji je okupio 21 ekipu.

Nakon napetih utakmica i borbi na terenu, proglašeni su pobjednici u raznim kategorijama. Luka Pisačić ponio je titulu najboljeg strijelca turnira, dok je Josip Colarić, proglašen najboljim igračem. Nagradu za najboljeg vratara odnio je Darijo Uremović.

U finalu turnira, domaća ekipa Konobari i ekipa Gorenc transport iz Velike Gorice pružili su nevjerojatno uzbudljivu utakmicu koja je završila bez pobjednika. Međutim, Konobari su na kraju bili bolji u raspucavanju sedmeraca, te su osvojili prvo mjesto. Treće mjesto pripalo je ekipi CB My Place, koja je također pokazala sjajne igre tijekom turnira.

Uz sportska natjecanja, Emil Frey Auto Centar organizirao je izložbu najnovijih modela automobila. Posjetitelji su imali priliku vidjeti i sjesti u automobile renomiranih marki poput Mercedes-Benza, Alfa Romea, Abartha, Fiata, Jeeta, Citroena i DS-a. Dodatno, izvučena su dva sretna posjetitelja, Tomislav Kožar i David Kuzmek, koji će moći uživati u vikend najmu automobila potpuno besplatno.

Tijekom sva tri dana turnira, posjetitelji su također mogli uživati u koncertima na Ljetnoj pozornici. Posebno je bila istaknuta nedjelja, kada je postavljen veliki videozid kako bi gledatelji mogli pratiti finalnu utakmicu Lige Nacija.

Najemotivnijih trenutak turnira bila je bakljada koju je organizirao BBB Vrbovec. Bakljada se dogodila tijekom posljednje utakmice u subotu i prekinula je igru u devetoj minuti drugog poluvremena.

Također, tijekom sva tri dana, organiziran je program za najmlađe posjetitelje. Napuhanci su bili dostupni za klince i klinceze koji su mogli uživati u zabavnim aktivnostima. U subotu je organizirana i igraonica u trajanju od 3 sata, gdje su klinci mogli sudjelovati u raznim mini igrama te su nagrađeni diplomama za svoje sudjelovanje na turniru.

Udruga Prijatelja Sporta poziva sve zainteresirane da prate njihov rad na društvenim mrežama gdje će kroz naredni period objavljivati fotografije i obavijesti o turniru, pružajući tako svojim pratiteljima uvid u sjajnu atmosferu i uspjehe koje su postigli.

Facebook stranica: Memorijalni malonogometni turnir “Ivan Colarić”

https://www.facebook.com/mmnt.ivan.colaric

Instagram profil: mmnt.ivan.colaric (https://www.instagram.com/mmnt.ivan.colaric/)

Video: https://fb.watch/lfOCCHiV0X/

Foto: Sven Farszky/DayNight Lens

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime