Koncertna poslastica u Vrbovcu

0
Komunalac add

Članovi Studija Mozartine neumorno rade na novim projektima i nastupima sa svojim zborovima pa će vrbovečku publiku još jednom počastiti koncertom zborova djevojčica Schubertine i Vivaldine, kao i nastupom zbora dječaka BoysVoice u petak, 5. travnja u 19 sati u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec.

Najstariji zbor je dječji zbor Schubertine, koji je osnovan u listopadu 2010. godine kao treći podmladak Djevojačkog zbora Mozartine, okuplja djevojčice od 6 do 12 godina. Najčešće izvode skladbe klasične glazbe poznatih hrvatskih i inozemnih skladatelja koje su primjerene dobi djece. Dječji zbor Vivaldine osnovan je u listopadu 2015. godine kao peti podmladak Djevojačkog zbora Mozartine, a okupljaju djevojčice od 6 do 12 godina.

Zbor dječaka BoysVoice osnovan je u listopadu 2017. godine kao prvi dječački zbor u sklopu Pjevačkog studija Mozartine, a okuplja dječake od 6 do 14 godina. Na repertoaru zbora nalaze se prigodne klasične skladbe te pop-rock obrade.

Ovo je prava prilika da čujete i vidite kako izgleda kada djevojčice i dječaci dječjih zborova udruže snage – poručuju organizatori koncerta, Pučko otvoreno učilište Vrbovec i Glazbeni centar Papandopuline. Ulaz je slobodan.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime