Koncert, izložba i promocija labela u Garažama

0
Komunalac add

Danas, 25. studenoga od 20 sati u AKC „Garaže“ će se održati predstavljanje labela „Amoral Transactions“ i njihovog prvog kazetnog izdanja naziva „Hingabe“ benda Vurma (solo set). Vurmu inače čine: Mateo Žunić, Vice Strgačić, Petar Popijač, Mario Kuzman i Nikola Erceg. Kazetna izdanja u izdanju “Amoral Transactions” biti će dostupna danas u AKC “Garaže” za vrijeme trajanja eventa.

Vurmu i EP „Hingabe“ možete poslušati na sljedećem YouTube kanalu:

https://www.youtube.com/watch?v=1VqUttiA77I

Uz Vurmu će nastupiti i Bayleaf Crown. Bayleaf Crown je zagrebački projekt koji istražuje sonične karakteristike zvuka i povremeno ih zloupotrebljava. Ambient elektronika-noise-drone-industrial bi bilo ono što bi jedan za rubne žanrove specijalizirani recenzent mogao sročiti, zvukovi koji vas svojom originalnošću i repetetivnošću odvode u maglovite sfere, pomućene misli, slijepe ulice i močvarne boje. Definitivni ‘must listen’ za svakoga tko osjeća dublji interes za suvremenu glazbu.

https://bayleafcrown.bandcamp.com

Uz ovu zanimljivu glazbenu podlogu, svoje umjetničke radove će izložiti Vrbovčanin Ivan Boroša u sklopu izložbe naziva „Srce“.

Ulaz je besplatan.

Aktivnost je dio projekta AKC “Garaže” – cjelogodišnji program 2023 koji je financiran od strane Grada Vrbovca, Zagrebačke županije i Ministarstva kulture i medija RH. Rad udruge u 2023. podržava Zaklada Kultura nova.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime