Konac djelo krasi: Vrbovec-Zagreb 3:0

0
Komunalac add

Čista 3-0 pobjeda protiv nekadašnjeg prvoligaša iz Kranjčevićeve, Zagreba, pred oko 300 gledatelja na Gradskom stadionu. Najljepši oproštaj od duge i naporne trećeligaške sezone, što su opravdano i proslavili na kraju sa svojom  publikom, ali i najvjernijom navijačkom skupinom Red bullsima. Počeo je domaćin s dvije (polu)prigode, a onda je s dvije velike prilike zaprijetio Pape, što je domaći vratar Mijo Jurić bravurozno obranio, kao i šanse gostiju u 58. i 84. minuti.

Ipak, Crveni su poveli u 35. minuti, kada je Slišković s lijeve strane poslao sjajnu idealnu loptu pred Zagrebova vrata, a nepogrešivo je pogodio Domagoj Colarić. U 67. minuti domaćina je mogao povesti. Slišković je primio loptu na drugoj stativi, ali ju je glavom nekontrolirano poslao pored okvira. Vrlo brzo, u 77. minuti, novi pogodak postiže Josip Colarić, nakon idealnog centaršuta Nakića pred sama vrata. Konačan rezultat postavio je upravo Nakić samo minutu kasnije. Probio je lijevu stranu i iskosa pogodio suprotan kut. Mogao je Domagoj Colarić postići i svoj drugi pogodak u 85. minuti, ali je Knežević čudesno obranio.

Posljednjih šest minuta na domaća je vrata u ovom susretu stao Damir Talaja (52), legendarni vrbovečki golman, koji je time o klin objesio kopačke i rukavice, nakon više od 35 godina vjernosti ovome klubu.

VRBOVEC – Jurić  (86. Talaja), Vrtar, Ćosić, Šimić, D. Colarić, J. Colarić, Busija, Babić (64. Dimović), Malkoč, Slišković (69. Nakić), Pluščec. (Trener Tihomir Bradić)

ZAGREB – Knežević, Bukvašević, Uzelac, Vinski, Pape (74. Levec), Celčić, Topić (83. Gulija), L. Medić (79. Zelić), F. Medić, Pavlic. (Trener Dražen Madunović)

Strijelci: 1-0 D. Colarić (35), 2-0 J. Colarić (77), 3-0 Nakić (78)

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime