Komunalac Vrbovec pomaže s radnom snagom i strojevima

0
Komunalac add

Radnici Komunalca Vrbovec svakodnevno su na terenu u Banovini i pomažu u sanaciji posljedica potresa. –U ovom je trenutku najbitniji rad na visini, a mi imamo radnike koji su za to osposobljeni, kao i potrebne radne strojeve, kamion s kranom i radnom korpom za visinu od 6,5 metara. Sanacija oštećenih dimnjaka je zahtjevna, ljudi ne mogu sami skidati dimnjak od 400 kilograma i tu im najviše pomažemo – pojasnio je direktor Komunalca Mato Jelić. Komunalac posuđuje i kombi za prijevoz donacija, a donirali su i materijal za izgradnju drvene obiteljske kuće u Glini, u sklopu akcije naših ribiča.

Na raspolaganju smo i dalje svim udrugama i pojedincima koji se žele uključiti u pružanje pomoći, nudimo prijevoz, alate i radnu snagu i pomoći ćemo kako god možemo – istaknuo je Jelić.

Komunalac Vrbovec također se priključio akciji za obnovu barem jedne kuće u potresom pogođenom području, koju je pokrenuo Grad Vrbovec. –Radove na obnovi kuće vodit će naša tvrtka, imamo ovlaštene inženjere, majstore i mehanizaciju. Kad se odredi lokacija organizirat ćemo sastanak za sve zainteresirane vrbovečke tvrtke, na kojem će se utvrditi i terminski plan, a sve troškove ćemo transparentno objaviti – naglašava Jelić.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime