Komičar Vlatko Štampar do suza nasmijao Vrbovčane

0
Komunalac add

Nakon rasprodanih stand up predstava “Štamparska greška”, “Bratec je trd ”i  “Odraslost”, poznati komičar Vlatko Štampar tijekom vikenda je nasmijavao publiku u Pučkom otvorenom učilištu u Vrbovcu, koje je bilo popunjeno do zadnjeg mjesta. Dvorana učilišta bila je rasprodana čak dva dana zaredom.

Brojni ljubitelji Vlatkovog humora po izlasku iz dvorane nisu mogli sakriti osmijehe i odlično raspoloženje, jer kako kaže Vlatko: “Moj posao i misija je da zabavim ljude. Da na 2 sata zaborave na svoje probleme. Imaju drugih 22 sata za razmišljati o tome”.

Štampar je u “Boljoj polovici” na svoj način odgovorio na pitanja poput odnosa dobra ili zla? Materijalnog ili duhovnog? Kakvi smo kad smo sami? I kakvi smo pred drugima. Tako je publika mogla čuti i o lažnim insta-fasadama, iskrivljenim vrijednostima, tajnama, iskrenosti, sramu i ljubomori. Pa i zašto je toliko prokleto teško ne buljiti u nudista? Za sve Vrbovčane koji su ovisni o Štamparovom humoru i one koji to tek žele postati, Vlatko ima samo jednu poruku – „Vidimo se ubrzo!“.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime