KardioPRotect – akcija u subotu u Vrbovcu

0
Foto: Zagrebačka županija
Komunalac add

Zavod za hitnu medicinu Zagrebačke županije provodi projekt KardioPRotect. Projekt uz ostalo obuhvaća besplatne preventivne preglede – mjerenje krvnoga tlaka, razine šećera u krvi, zasićenosti krvi kisikom, utvrđivanje indeksa tjelesne težine, kao i razgovor s liječnikom. Jedna od preventivnih akcija održat će se u subotu 26. kolovoza od 11 do 17 sati u sklopu manifestacije “Kaj su jeli naši stari”, u Ulici Vladimira Nazora kod Caffe bara “Jazavac”.

Nositelj projekta KardioPRotect – “Smanjimo smrtnost od kardiovaskularnih bolesti kroz prevenciju i edukaciju na području Zagrebačke županije” je Zavod za hitnu medicinu Zagrebačke županije, a partneri su Ljekarne i Dom zdravlja Zagrebačke županije. Kroz stručne, informativne i edukativne aktivnosti te organiziranjem besplatnih preventivnih pregleda, cilj projekta je podići razinu svijesti o važnosti prevencije kardiovaskularnih bolesti.

Vrijednost projekta je 44.561,34 eura, a intenzitet bespovratne potpore iznosi 100%. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskoga socijalnog fonda.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime