Kampanja “Odmor nikad bliže” započela vinskom pričom

0
Komunalac add

Turistička zajednica Zagrebačke županije započela je kampanju „Odmor nikad bliže“ vinskom pričom četvorice vinara iz Plešivice, Moslavine i Svetog Ivana Zeline koji su se u videu obratili iz svog prirodnog okruženja i poslali optimističnu poruku – „Nazdravi za bolje sutra“.

Sve razvijenija i kvalitetnija vinska scena jedan je od glavnih turističkih, ali i gospodarstvenih aduta Zagrebačke županije. Raznolikost ponude i stilova lokalnih vinogorja predstavlja veliko bogatstvo, no vinari su svjesni da su najjači kad su složni i udruženi.

Ovaj dio bregovite Hrvatske često je u sjeni turistički naprednijih vinskih regija Hrvatske pa nije naodmet podsjetiti stanovnike Zagreba da ne moraju ići daleko u potrazi za vrhunskim vinima.

Direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović ističe kako je u budućnosti nužna intenzivnija suradnja između proizvođača i onih koji gotove proizvode nude gostima.

– Sezona proljeća i toplih dana inače je doba kada potražnja za vinima raste, a tržište se puni svježim berbama. No u ovim teškim i nesigurnim vremenima nikome neće biti lako pa zato podrška malim lokalnim proizvođačima znači više nego ikada. Svojim predanim radom oni dokazuju da je zaslužuju. Naših četvero vinara iz Plešivice, Moslavine i Svetog Ivana Zeline obratili su se iz svog prirodnog okruženja i šalju optimističnu poruku. Stoga zajedno s njima dignite čaše i nazdravite boljoj budućnosti – poručila je Alilović.

Pogledajte video razglednicu: Nazdravi za bolje sutra – vinske ceste Zagrebačke županije

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime