Kako do propusnice

0
Komunalac add

Zahtjevi za izdavanje propusnica upućuju se županijskim stožerima prema mjestu prebivališta ili boravišta osobe koja podnosi zahtjev, odnosno Ravnateljstvu civilne zaštite ako se radi o drugom opravdanom razlogu.

Zbog sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, svim je osobama koje imaju prebivalište ili boravište u Republici Hrvatskoj zabranjeno napuštanje područja županije u kojoj imaju prebivalište ili boravište.

Osnovni razlog donošenja ove odluke je ograničavanje kretanja i putovanja koji nisu neophodni za funkcioniranje gospodarstva i društva u cjelini.

Mole se građani da ne podnose zahtjeve za propusnice, ako zaista nemaju ozbiljan i opravdan razlog zbog kojeg trebaju napustiti županiju u kojoj imaju prebivalište ili boravište.

U slučaju da pojedini građani nemaju pristup sustavu za izdavanje e-propusnica, za izdavanje propusnica Stožeru civilne zaštite Zagrebačke županije možete se obratiti na e-mail adresu: propusnice@zagrebacka-zupanija.hr. Sva pitanja vezana uz izdavanje propusnica možete poslati na email adresu: pitanjacz@zagrebacka-zupanija.hr Zahtjev za e-Propusnicu ne može se podnijeti telefonski!

Detalji vezani uz izdavanje e-Propusnica:

Kontakt za dodatne upite vezane uz izdavanje e-Propusnica

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime