“Kaj su jeli naši stari” seli u virtualni prostor

0
Komunalac add

Nakon odluke o otkazivanju ovogodišnje manifestacije “Kaj su jeli naši stari”, Grad Vrbovec i Turistička zajednica Grada Vrbovca pokreću istoimeni serijal koji ćete uskoro moći pratiti na YouTube kanalu „Kaj su jeli naši stari TV“.

Emisije koje njeguju tradicijsku kuhinju i običaje naših krajeva, uz odlične domaćine i vrhunske kadrove tradicionalnog spremanja jela, bit će objavljivane svakoga tjedna. –Odlučili smo na ovaj način obilježiti našu manifestaciju i turistički promovirati naš grad. Na trgu ćemo zadnjeg tjedna u kolovozu postaviti i kućicu u kojoj će ljudi moći probati recepte koji će biti prikazani u serijalu. Inače, serijal ćemo emitirati jednom tjednom tijekom tri mjeseca, a jednom u tjednu u centru će raditi i kućica koja će u ponudi imati domaću hranu iz naših emisija – najavio je gostujući u našem programu gradonačelnik Denis Kralj te još jednom ponovio kako je manifestacija otkazana zbog sigurnosti svih građana i poštivanja preporuka.

Odluka o otkazivanju manifestacije bila je zaista teška, ali mislim da je u zadanim uvjetima to bila najbolja odluka. Odgođeni su i brojni drugi veliki festivali poput Špancirfesta ili Renesansnog festivala. Kod nas je u fokusu domaća hrana i posjetitelji, koji su u bliskom kontaktu. Kako ograditi prostor i pustiti samo 500 ljudi, a druge ostaviti vani- naglasio je Kralj.

Na YouTube kanalu “Kaj su jeli naši stari TV” objavljen je i teaser prve epizode iz serijala.

 

Inače, manifestacija “Kaj su jeli naši stari” trebala se održati od 28. do 30. kolovoza.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime