“Kaj su jeli naši stari” od 24. do 26. kolovoza u Vrbovcu

0
Komunalac add

Tri dana pred početak 38. manifestacije Kaj su jeli naši stari u gradu se užurbano odrađuju posljednje pripreme za najveći turističko-kulinarski događaj godine. Što se same organizacije manifestacije tiče, Kaj su jeli naši stari ove godine donosi brojna događanja, s naglaskom na središnji dio manifestacije, a to je gastro program „Miriše na domaće“. U sklopu izložbe i degustacije jela u organizaciji 14 udruga žena pripremat će se brojna jela po tradicionalnoj recepturi, a štandovi s domaćom hranom bit će smješteni oko Gradskog parka. Uz to Gastro program obuhvaća ponudu jela i pića na „Gastro trgu“, zatim degustaciju i prodaju vina vrbovečkog kraja „Kaj su pili naši stari“ u organizaciji Udruge vinara i vinogradara Vrbovec te još jedan zanimljiv događaj u Gradskom parku – „Čudesnu šumu“ u organizaciji Puba Cubismo. Inače, zdjelice za degustaciju tradicionalnih vrbovečkih bit će na prodaju na štandovima udruga žena te u Info centru.

Zbog priprema za manifestaciju “Kaj su jeli naši stari” od danas je počela posebna regulacija prometa u centru Vrbovca. Za promet je zatvorena ulica Frana Krste Frankopana, a od petka u 6 sati ujutro bit će zatvoreni Ulica Poginulih branitelja i ostatak Trga Petra Zrinskog, do caffe bara Jazavac do zgrade suda.

Uz obilje jela i pića manifestacija starta u petak u 17 sati, uz bogat gastro, kulturno-umjetnički i zabavni program. Svečano otvaranje 38. manifestacije „Kaj su jeli naši stari“ je u subotu u 11 sati ispred Ljetne pozornice, uz nastup HKUD-a Petar Zrinski. Sportski dio starta u subotu, a najavljena su natjecanja u odbojci na pijesku, tenisu, šahu, lovu ribe udicom na leskov prut, košarci i nogometu. U zabavnom programu u petak od 23 sata nastupa Psihomodo pop, u subotu u 22 sata Magazin i u nedjelju od 21 sata Gazde.

Detaljan program pročitajte  u nastavku.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime