Kaj su jeli 2019 – dobra hrana i puno zabave za sve posjetitelje

0
Komunalac add

Za manje od tri tjedna u Vrbovcu počinje 39. tradicionalna manifestacija “Kaj su jeli naši stari”. Manifestacija se održava od 23. do 25. kolovoza. I ove godine posjetitelje očekuje bogat gastro, kulturno–umjetnički te zabavni program.

Direktorica Turističke zajednice Grada Vrbovca Jasna Benedik rekla je da će ove godine središnja namirnica biti kukuruz, a gastronomski dio bit će još bogatiji nego što je bio prošle godine. Dodala je i detalje oko zabavnog programa.

U petak će na Ljetnoj pozornici večernji program imati Žiga uz Ženski vokalni sastav Lera. Nismo još odlučili koji će točno repertoar biti, ali oni koji nas vole slušati, sigurno će doći. U petak će navečer u šatoru nastupiti Hladno pivo, a predgrupa će im biti Električni Hlapci. U subotu navečer i preko dana zabavljat će nas tamburaški sastav Zlatni vez na Ljetnoj pozornici, a u šatoru će nastupiti Jelena Rozga. U nedjelju će nastupiti grupa Vigor – kazala je Benedik.

U sklopu programa manifestacije planirane su brojne radionice i izložbe. “Autorice Ljiljana Stanko i Zdenka Bartol pripremaju izložbu “Svatovski običaji vrbovečkog kraja”. Potrudile su se obići naše stare sugrađane te saznati sve ono što bi moglo biti zanimljivo ljudima, posebno mladima koji u to vrijeme nisu živjeli pa će imati priliku vidjeti kako je to nekada izgledalo – rekla je Benedik.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime