JYSK svojom donacijom razveselio Dječji vrtić Vrbovec

0
Komunalac add

Na nagradni natječaj maloprodajnog lanca, „JYSK donira Vrbovcu“, prijavilo se više različitih institucija i udruga s idejama kako unaprijediti život lokalne zajednice kao i samih korisnika prijavljenih udruga.

Glasovima građana odlučeno je da se donacija uruči Dječjem vrtiću Vrbovec, kojem je ova danska tvrtka donirala poklon bon u vrijednosti 1.000 eura kojim će osigurati potreban namještaj i dodatke koji će u budućnosti krasiti dnevni boravak te zajednički prostor za djecu i odgajatelje.

Donacija obuhvaća opremanje dviju soba u vrtiću, stvarajući potpuno novi prostor prilagođen potrebama djece predškolske dobi. Marko Prlić, Store Manager JYSK trgovine u Vrbovcu, uručio je donaciju te izrazio svoje oduševljenje što JYSK može pridonijeti lokalnoj zajednici na ovaj način. – Uvijek smo posvećeni podršci zajednicama u kojima poslujemo, a donacija vrtiću u Vrbovcu odražava našu predanost i mali je korak u stvaranju boljeg sutra za naše najmlađe sugrađane. Osobno se radujem što smo doprinijeli stvaranju poticajnog okruženja za učenje i igru, a u ime cijelog JYSKa mogu poručiti da će se ovakve inicijative nastaviti – rekao je Prlić.

Petra Prelog, zamjenica ravnateljice Dječjeg vrtića Vrbovec, također je izrazila zahvalnost tvrtki JYSK na donaciji, naglasivši koliko će ova gesta imati pozitivan utjecaj na dječju dobrobit u lokalnoj zajednici. – Iznimno nam je drago da je Dječji vrtić Vrbovec dobio ovu nagradu te ujedno želimo iskreno zahvaliti svima koji su podržali naš vrtić svojim glasovima. Ova će donacija biti isključivo iskorištena za opremanje soba dnevnih boravaka i zajedničkih prostora u kojima borave djece sa svojim odgojiteljima. Ovakav oblik podrške omogućit će nam stvaranje još kvalitetnije okoline u kojoj će djeca uživati u igri, učenju i druženju dok će odgajateljima pružiti funkcionalno radno okruženje – naglasila je Prelog.

Ove su donacije dio JYSKove tradicije i jedan od mnogih načina na koji tvrtka pokazuje svoju društvenu odgovornost te posvećenost zajednici u kojoj posluje.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime