Juniori Vrbovca doživjeli minimalni poraz od Lonje

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC (JUNIORI) – LONJA 1 : 2

VRBOVEC. Gradski stadion – igralište s umjetnom travom. Gledatelja 50.

Sudac: Jure Stojanović (Obrež Zelinski).

STRIJELCI: 0:1 Ivoš (63), 0:2 Delija (74), 1:2 Novosel (90 11m).

VRBOVEC (JUNIORI): Lukić, Bertić, Varga, Jovanović, Sesvečan, Topalović, Novosel, Vreš, D. Klišanin, Kosovec, Nemet. Još su igrali: Večerin, Skender, Majer, Antolković, Palikuća, S. Klišanin, Tunić. .

TRENER:Željko Majcen.

LONJA: Bagarić, Solarić, Hren, Tandara, Pavlić, Ivoš, Severec, Šurmin, Bencalić, Babić, Kolar. Još su igrali: Delija, Burec, Forgač.

TRENER: Igor Maksimović.

Na otvorenju nove nogometne sezone juniori Vrbovca i Lonje su odigrali jednu čvrstu, ali korektnu utakmicu u kojoj je prevagnulo iskustvo gostiju koji su na kraju i zasluženo  slavili rezultatom 2:1.

U prvom poluvremenu jalova inicijativa igrača Lonje koji su imali veći posjed lopte, ali su nepotrebno komplicirali solo akcijama ili početnički griješili u dodavanjima. Kod gostiju su najopasniji bili Bencalić i Babić, ali je njihove prijetnje sigurno otklonio Lukić. Vrbovečki juniori su dobro parirali seniorima i u par navrata opasno zaprijetili preko Topalovića i Nemeta, ali je njihove udarce rutinski obranio Bagarić.

U nastavku puno bolja igra gostiju koji su poveli u 63. minuti. Babić je asistirao Ivošu koji je iz blizine postigao zgoditak. Lonja je povećala vodstvo u 74. minuti jer je na Ivošev ubačaj s desne strane Delija efektno s 10-tak metara zakucao loptu u domaću mrežu. Imali su gostujući igrači još šansi koje nisu iskoristili. Juniori Vrbovca su smanjili rezultat u 88. minuti jer je Novosel sigurno realizirao kazneni udarac.

Pripremna utakmica je poslužila svrsi i treneru Majcenu i treneru Maksimoviću koji su započeli s odigravanjem serije pripremnih utakmica i uigravanjem svojih sastava za predstojeća prvenstva.

 

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime