Josip Joe Meixner u Pučkom otvorenom učilištu Vrbovec

0
Komunalac add

 

Poznati pijanist i glazbeni terapeut Josip Joe Meixner ove subote, 19.siječnja u 19:30 sati održat će koncert u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec. Na repertoaru će biti klasika, jazz, pop, soul te popularne melodije koje ovaj vrsni pijanist strastveno spaja i interpretira u svom jedinstvenom stilu.

Tijekom prijepodneva, Joe Meixner će održati i radionicu za učenike Glazbenog odjela II. osnovne škole Vrbovec, a u 16 sati počet će radionica za odrasle na koju su dobrodošli svi ljubitelji dobre glazbe željni opuštanja. Koncert organiziraju Glazbeni odjel II. osnovne škole Vrbovec, Grad Vrbovec i Pučko otvoreno učilište Vrbovec.

Joe Meixner je sa sedam godina počeo otkrivati strast prema glasoviru, a već kao dvanaestogodišnjak je počeo skladati, improvizirati i svirati na koncertima. U petnaestoj je godini dobio prvi angažman kao klavijaturista. Na početku karijere surađivao je s brojnim poznatim glazbenicima poput Arsena Dedića, Dade Topića, Zdenke Kovačićek, Mire Ungara.

Nešto kasnije, boraveći u Los Angelesu, postao je pijanista za zvijezde poput Trini Lopeza, a skladao je za Disney Channel, Fox Channel te svirao, između ostalog, za Kevina Costnera, Larrya Flinta i Ursulu Andress. Po povratku u Austriju dijelio je binu s Eltonom Johnom i Lisom Stansfield na spektaklu protiv AIDS-a Life-Ballu te održao koncert u  sali Bečkih Filharmoničara, slavnom bečkom Musikvereinu.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime