Jedan slučaj u Vrbovcu

0
Foto: Pixabay
Komunalac add

U odnosu na podatke od jučer na području Zagrebačke županije oboljelo je 45 osoba. U Vrbovcu je potvrđena jedan novi slučaj. Podaci za ostale gradove i općine: 4 Samobor, 4 Sveta Nedelja, 2 Zaprešić, 6 Jastrebarsko, 5 Velika Gorica, 5 Ivanić-Grad, 5 Dugo Selo, 2 Sveti Ivan Zelina, općine –1 Brdovec, 1 Klinča Sela, 1 Krašić, 2 Križ, 1 Brckovljani, 4 Rugvica, 1 Rakovec. Ozdravilo je 30 osoba.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do subote, 13.3.2021. do 10:00 sati evidentirano je 20347 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječeno je 19876 osoba, a 73 osobe su preminule. Trenutno je aktivno 398 slučajeva.

Samoizolacija je propisana učenicima osam razreda.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte  ovdje.

* Podaci za novooboljele odnose se na gradove i općine u kojima oboljeli imaju prebivalište.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime