Jedan novi slučaj u Vrbovcu

0
Komunalac add

U odnosu na podatke od jučer na području Zagrebačke županije oboljelo je 30 osoba. U Vrbovcu je u protekla 24 sata potvrđen 1 novi slučaj. Podaci za ostale gradove i općine: 2 Samobor, 3 Zaprešić, 3 Jastrebarsko, 7 Velika Gorica, 1 Ivanić-Grad, općine – 2 Brdovec, 1 Bistra, 2 Jakovlje, 1 Pisarovina, 1 Krašić, 1 Pokupsko, 1 Križ, 1 Dubrava, 2 Rakovec, 1 Gradec. Ozdravilo je 117 osoba.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do srijede, 3.2.2021. do 10:00 sati evidentirano je 19145 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom, izliječeno je 18536 osoba, a 62 osobe su preminule. Trenutno je aktivno 430 slučajeva.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

* Podaci za novooboljele odnose se na gradove i općine u kojima oboljeli imaju prebivalište.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime