Vrbovečki srednjoškolci od danas mogu zatražiti potporu za kupnju knjiga

0
Foto: pixabay
Komunalac add

Svi vrbovečki srednjoškolci od danas mogu zatražiti potporu za kupnju knjiga. Naime, Grad Vrbovec objavio je Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za dodjelu jednokratne potpore učenicima srednjih škola za 2022./2023. školsku godinu. Grad Vrbovec će dodijeliti jednokratnu potporu u iznosu od 500,00 kn svim učenicima srednjih škola koji su upisani u školsku 2022./2023. godinu, a koji imaju prebivalište na području grada Vrbovca te su se javili na Javni poziv i dostavili potrebnu dokumentaciju. Pravo na jednokratnu potporu po Odluci ne ostvaruju učenici koji su to pravo ostvarili temeljem drugih propisa.

Obrazac Zahtjeva može se popuniti online ili preuzeti na internetskim stranicama Grada Vrbovca ili osobno u Pisarnici Grada Vrbovca (Trg Petra Zrinskog 9, Vrbovec).

Uz popunjen i vlastoručno potpisan obrazac Zahtjeva potrebno je priložiti.
1. Uvjerenje o prebivalištu ili preslik osobne iskaznice učenika,
2. Ukoliko je učenik upisan u srednju školu čije sjedište nije na području grada Vrbovca, potrebno je dostaviti potvrdu o upisu u 2022./2023. školsku godinu,
3. Podatci o tekućem računu ili preslik bankovne kartice tekućeg računa na koji će se izvršiti uplata.

Zahtjev za isplatu sa pripadajućom dokumentacijom zaprimat će se do 30. rujna 2022., a može se predati putem online obrasca, elektroničkom poštom, osobno u Pisarnici Grada Vrbovca ili poštanskim putem preporučenom pošiljkom na adresu: Grad Vrbovec, 10340 Vrbovec, Trg Petra Zrinskog 9.

Potpore će se isplatiti jednokratno na račun u svrhu nabave udžbenika, radnih bilježnica i bilježnica za školsku 2022./2023. godinu.

Sve detalje možete pronaći na linku.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime