Jaska Vinogradar i Vrbovec uz 6 golova i obilje šansi odigrali neriješeno

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 10. KOLO 4. NL SREDIŠTE SKUPINA B

JASKA VINOGRADAR – VRBOVEC 3:3

JASTREBARSKO, Igralište SC Marijan Bradvić Mara. Gledatelja 100.

Sutkinja: Marija Cikojević (Novaki). Pomoćnici: Alen Sučec (Velika Gorica) i Tomislav Milaković (Hrastina).

Delegat: Miro Magdić (Zagreb).

STRIJELCI: 0:1 Reganhan (2), 1:1 Kosanović (7), 1:2 Reganhan (25), 2:2 Kelava (28 11 m), 3:2 Kelava (35 11m), 3:3 Ferenčak (56).

JASKA VINOGRADAR: Braje, M. Miščin, (od 46. Borovec), Krnjus, Mićunović, Kelava, Kordić, Bašić, Kosanović, (od 46. Nad), Obradović (od 46. I. Miščin), Španić, Meter, (od 69. Kopić).

Trener: Sanjin Lucijanić.

VRBOVEC: Kralj, Jurinjak, Pavić, (od 76. Tičak), M. Trošić, Legin, Kobelščak, Sever, (od 58. Vreš), Silva, Regenhan, Granđa, (od 76. Fugaj), Ferenčak, (od 81. Vreš).

Trener: Antun Anthony Pavlović.

IGRAČ UTAKMICE: Gabriel ReganhamDosAnjos.

Vrbovec je šokirao nogometaše Jaske Vinogradara već u 2. minuti jer je Reganhan zatresao domaću mrežu. Ferenčak u 5. minuti nije iskoristio veliku šansu da poveća gostujuće vodstvo. Uslijedila je domaća kazna jer je Kosanović u 7. minuti izjednačio rezultat. Pavić je u 25. minuti dodao loptu Reganhanu koji je iz solo akcije predriblao dva domaća igrača i potom efektno svladao vratara Braju. Zatim je uslijedio domaći preokret jer je sutkinja Marija Cikojević u 28. i 35. minuti dosudila dva kaznena udarca za domaćina koje je realizirao Kelava. Delegat Miro Magdić je konstatirao: „Domaćin je postigao dva zgoditka iz opravdano dosuđenih kaznenih udaraca.“

Vrbovec je izjednačio u 56. minuti kada je Reganhan asistirao Ferenčaku koji je postigao pogodak. Do kraja utakmice obje momčadi su imale svoje prilike koje nisu bile iskorištene pa je utakmica Jaska Vinogradar – Vrbovec završila rezultatom 3:3. No, na kraju više mogu biti žalosni Vrbovčani koji su u Jastrebarskom bili bliže pobjedi. Kod Vrbovca je i dalje najveći problem što obrana prima previše golova i to 24 u 10 susreta i radi kaznene udarce kao na traci. S druge strane vrbovečki napad s 23 postignuta gola spada među najbolje napade lige.

Sutkinja Marija Cikojević, koja nije bila na razini derbija, podijelila je sedam javnih opomena. Kod domaćina žute kartone dobili su Mario Meter i Matija Krnjus, a kod Vrbovca su požutjeli: Matija Trošić, Ivan Legin, Nikola Granđa, Karlo Sever i Luka Tićak.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime