Izvještajna skupština vrbovečkog HSU-a

0
Komunalac add

Sinoć je u Remetincu kraj Cugovca održana Izvještajna skupština Gradske organizacije HSU-a Vrbovec. Izvješće predsjednika Franje Simića o dvogodišnjem radu usvojeno je jednoglasno. Konstatirano je kako je ova stranka u Gradu ponovo „oživjela“.

Predsjednik stranke, ujedno i gradski vijećnik, informirao je skupštinu o radu u Gradskome vijeću, gdje se zalaže prvenstveno za ostvarenje prava i interesa svih vrbovečkih umirovljenika. Tako su lani, nakon šest godina, ponovo isplaćene božićnice. Nakon dvije godine stranka ponovo četvrtkom ureduje, kao i nekada, u prostoru Gradske udruge umirovljenika, a već dvije godine stranka organizira svoje druženja.

Simić je ovom prilikom pozvao sve umirovljenike, okupljene u tri naše udruge, da zajedno rade u interesu ljudi treće životne dobi i u tome ga, kao vijećnika, trebaju koristiti, te da čine sve kako bi vrbovečki umirovljenici i dalje imali svog predstavnika u gradskom vijeću.

Gosti skupštine bili su predstavnici Gradske udruge i Sindikata umirovljenika, te Udruge invalida Vrbovca.

 

 

 

O radu vrbovečke organizacije HSU-a pohvalno su se izrazili dopredsjednik stranke Franjo Marković i predsjednik Županijske organizacije Mario Cvitan.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime